Praznujmo življenje

18. november 2023 ob 16h

Prijava v čakalno listo (v primeru odpovedi že prijavljene osebe, vas bomo kontaktirali).

Vstopnina: Namesto darila ob praznovanju 20. letnice Bisernice in vstopnine, si ob vstopu vabljena donirati za društvo, ki pomaga zlorabljenim otrokom.

Prijava na dogodek

Če s teboj pride še kdo , naj izpolne ta obrazec.

Pravno varstvo in varovanje osebnih podatkov:

S posredovanjem osebnih podatkov se strinjam, da se moji podatki zbirajo in obdelujejo v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in skladno s pogoji poslovanja, objavljenimi na spletni strani Splošni pogoji. Podatki so namenjeni obveščanju portala bisernica.si in nejazupan.com.

Strinjam se, da mi poleg informacij o dogodku, pošiljate tudi nasvete, novičke in druga e-sporočila podjetja Neja Zupan s.p. S prijavo na dogodek "Praznujmo življenje" se strinjam, da organizatorji in udeleženci na dogodku snemajo videoposnetke in fotografije, ki jih lahko tudi objavijo v svoji komunikaciji (spletni strani, družbenih omrežjih, tiskanih promocijskih materialih, ipd.).

Strinjam se in dovoljujem podjetju Neja Zupan s.p., da brez nadomestila izključno, časovno in prostorsko neomejeno uporablja avdiovizualno gradivo, ki sem ga soustvaril na dogodku Praznujmo skupaj. Poleg dovoljenja za objavo prenašam na podjetje Neja Zupan s.p. tudi morebitne materialne avtorske pravice in druge pravice na gradivu.

Od prejemanja novičk se lahko kadarkoli odjavite s klikom na link, ki se nahaja v vseh novičkah.

Soglasje GDPR (obvezno)